Troben una jove parella morta al costat de plats de menjar i marihuana

Estan investigant el cas
Imatge de la parella que van trobar morta | Cedida.
 
 

La policia de Michigan va trobar els joves Courtney i Cameron Hulet de 20 i 28 anys morts a casa seva. Segons el Daily Mail, la parella es disposava a menjar quan van morir. Al costat d'ells, van trobar 450 grams de marihuana però no queda clar si era per consumir-la o vendre-la. Ara els experts es troben a l'espera dels exàmens toxicològics que es van realitzar al costat de l'autòpsia i esperen que això pugui portar a pistes claus per comprendre la situació. La mort segueix sent un misteri ja que la policia no va trobar cap signe de violència ni que haguessin fet una entrada forçada a la llar. Tot apunta que la parella es va asseure a la taula i va morir de forma sobtada.

Segons apunta el mitjà britànic, la marihuana que van trobar a l'escena semblava estar sent dividida per ser comercialitzada malgrat que podria ser que simplement la volguessin per fumar-se-la ells. És aquí que pren força la teoria que un tercer, un conegut, hagués entrat a la seva llar i hagués tingut algun tipus d'incidència en la seva mort.

 

Va ser un veí que va alertar sobre el fet que passava alguna cosa estranya al seu apartament. Feia hores que no escoltava res i al principi va pensar que estaven dormint, però ja havien passat moltes hores i va començar a preocupar-se. Segons la policia, la parella tenia dos fills els quals no vivien amb ells i estaven al Servei Nacional de Menors. El cas segueix obert.