Troben el veí del Vendrell que feia més d'una setmana que havia desaparegut

L'home hauria estat trobat a la mateixa ciutat per un familiar

Agents de la policia local, fent una recerca del veí desaparegut.
Agents de la policia local, fent una recerca del veí desaparegut. | Policia Municipal del Vendrell

El veí del Vendrell de 42 anys que feia més d'una setmana que havia desaparegut ha estat trobat aquest dimecres 2 d'octubre, segons han confirmat fonts de la Policia Municipal del Vendrell a Tarragona Digital. Segons aquestes mateixes fonts, l'home hauria estat trobat per un familiar a prop de la comissaria dels Mossos d'Esquadra de la capital del Baix Penedès. Aquest mateix familiar ha avisat els Mossos i aquests han traslladat la informació a la policia local.

  • NOVETAT: Sigues el primer en saber les notícies de la teva població i de tot Tarragona, gratis al teu mòbil. Fes clic aquí!

Nou dies desaparegut

Aparentment, l'home està bé, tot i que se li farà un reconeixement mèdic. El veí del Vendrell, de nom Miguel Ángel, havia estat vist per última vegada el dilluns 23 de setembre a les 10.30 hores, és a dir, ara fa nou dies. La família havia denunciat que havia sortit sense prendre cap documentació, telèfon mòbil o claus, i només havien trobat a faltar un sac de dormir. Tot i ser un gran aficionat a la muntanya i conèixer bé l'entorn, la família havia mostrat la seva preocupació perquè l'home travessava una etapa d'inestabilitat emocional.

Els Mossos d'Esquadra i la policia local del Vendrell l'havien estat buscant des del moment que s'havia posat la denúncia per desaparició. La policia fins i tot havia organitzat batudes pels voltants del municipi per trobar el veí. Finalment, aquest dimecres ha estat localitzat en bon estat.


Comentaris

envia el comentari