IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

ÚLTIMA HORA

🚑 Catalunya confirma 4.077 nous casos de Covid-19 amb el risc de rebrot disparat fins als 841 punts

Una trucada d'auxili fa que els Mossos trobin 75 plantes de marihuana a Barcelona

La senyora assegurava que el propietari de l'immoble l'havia amenaçat de mort amb un ganivet

marihuana
Els Mossos han trobat 9,5 quilos de marihuana, gràcies a la trucada d'auxili d'una dona que viva al domicili | Unsplash

Els Mossos d'Esquadra van intervenir 75 plantes de marihuana en un domicili del districte de Sant Martí de Barcelona a partir d'una trucada d'auxili d'una dona a la Guàrdia Urbana, en què assegurava que el propietari de l'immoble, que li havia llogat una habitació, l'havia amenaçat de mort amb un ganivet per un suposat impagament de la quota del lloguer. També li havia pres les claus del pis. Quan els agents de la Guàrdia Urbana van entrar al pis van notar una forta olor de marihuana i van descobrir el cultiu. L'home, de 47 anys, va quedar detingut el 8 de març pels delictes d'amenaces, salut pública i defraudació de fluid elèctric.

  

Quan la patrulla va trucar a la porta del domicili va sentir perfectament els crits de la dona demanant ajuda perquè el propietari la volia matar, però aquest es negava a obrir. Els agents van tractar de forçar la porta, però finalment no va ser necessari i l'arrendador va obrir voluntàriament. Un dels guàrdies va anar a comprovar l’estat de la dona, que tenia una crisi d'angoixa i va ser atesa per una ambulància al mateix lloc dels fets, mentre l'altre s'entrevistava amb el propietari.

  

Els agents van notar una forta olor de marihuana i van descobrir una plantació amb equips d'il·luminació, ventilació i humidificació. El pis va quedar precintat a l'espera de l'autorització judicial per entrar-hi. Els Mossos van entrar-hi després i van intervenir les plantes, amb un pes estimat de 9,5 quilos, una balança de precisió, 800 euros, diferents pots de vidre i bosses de plàstic amb aquesta substància i tres picadors de marihuana.

Cinema Maldà de Barcelona
Dos homes encaputxats roben 1.500 euros de les taquilles del cinema Maldà de Barcelona | Cedida

 

Roben 1.500 euros del cinema Maldà de Barcelona

El cinema Maldà, al centre de Barcelona, ha denunciat per les xarxes socials que el passat dissabte a la matinada dos homes amb passamuntanyes van trencar la porta de la taquilla i es van endurquasi 1.500 euros que hi havia a la caixa forta, diners que el cinema havia recaptat durant els últims dies, segons explica ‘Rac1’.


Comentaris

envia el comentari