Trump anuncia que posa en marxa la carrera espacial i enviarà de nou l'home a la Lluna

Ha assegurat que eventualment també aniran a Mart
Imagen de archivo de Trump
Imatge d'arxiu de Trump | Cedida

El president dels Estats Units, Donald Trump, acaba de fer avui un important anunci. El líder americà ha assegurat que tornarà a enviar astronautes a l'espai a través de la 'Space Policy Directive 1', una ordre enfocada a la NASA per tornar a astronautes nord-americans a la Lluna i també a Mart. «Canviarà la nostra política espacial per ajudar Amèrica a convertir-se en la principal força en la indústria espacial, obtenir nous coneixements del cosmos i desenvolupar una increïble nova tecnologia», ha assegurat Trump.

Així doncs, segons 'El Mundo', el president no vol que l'Àsia li guanyi la batalla espacial després que des de Pequín anunciessin que estaven treballant en enviar el seu primer astronauta a la Lluna. L'any 2003 van enviar ja un home a l'espai amb el seu propi coet i ara la Lluna és el seu proper objectiu.

Per aquest motiu, el juny passat va signar una ordre per recuperar el Consell Nacional de l'Espai. «És una gran lluita», va afirmar Robert Walker, exrepublicà al Congrés i l'home que va perfilar el pla espacial de Trump.Comentaris

envia el comentari