EL TSJC ajorna el judici de Torra a l'octubre

El Tribunal no ha tingut temps de resoldre les recusacions del president contra dos magistrats i el jutge d'instrucció

El president de la Generalitat, Quim Torra, durant el discurs amb motiu de la Diada
El president de la Generalitat, Quim Torra, durant el discurs amb motiu de la Diada | Cedida

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha optat per ajornar al mes d'octubre el judici a Quim Torra, previst per la pròxima setmana. Així ho avançava 'La Razón', explicant que el Tribunal no ha tingut temps per resoldre les recusacions que havia plantejat el president de la Generalitat contra dos dels tres magistrats i el jutge d'instrucció. 

El mitjà citat desvincula doncs la decisió del tribunal de l'afirmació de Torra en la qual assegurava que no assistiria a la vista oral pel presumpte delicte de desobediència per no retirar els llaços grocs, perquè coincidia amb el debat de política general del Parlament, el dimecres i dijous vinent. 

Després de conèixer la sentència als presos i abans de les eleccions del 10-N

El TSJC, segons el mitjà citat, es planteja escollir data durant la segona quinzena d'octubre i, per tant, el judici tindria lloc després de conèixer la sentència als presos catalans i abans de la celebració de les eleccions espanyoles el 10 de novembre.

 

També et pot interessar...

❗Notícia en ampliació. La redacció de Catalunya Diari està treballant per ampliar aquesta informació. S'anirà actualitzant quan hi hagi més informació.

Podeu enviar imatges, vídeos o més informació d'aquesta notícia en curs al correu info@catalunyadiari.com, per Facebook a catalunyadiari, per Twitter a @catalunyadiari o per WhatsApp o Telegram al : +34 629 74 76 77.


Comentaris

envia el comentari