YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

El TSJC suspèn el judici a la Mesa del Parlament

Un dels acusats, Joan Josep Nuet, ha estat escollit diputat al Congrés i, per tant, només pot ser jutjat pel Suprem

Sessió al Parlament de Catalunya
Un dels acusats, Joan Josep Nuet, és ara diputat al Congrés i només pot ser jutjat pel Tribunal Suprem | Catalunya Diari

La Sala Civil i Penal del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) ha suspès el judici contra la Mesa del Parlament i Mireia Boya que havia de començar el 28 de novembre perquè Joan Josep Nuet, un dels encausats, serà diputat al Congrés per ERC i, per tant, aforat al Tribunal Suprem.

El mateix president del TSJC, Jesús María Barrientos, indicava que la Junta Electoral ha notificat aquest dimecres al tribunal l'elecció de Nuet, per la qual «adquirirà previsiblement i en poc temps, de forma sobrevinguda», la condició d'aforat al Suprem.

Estudiaran si es pot dividir la causa

Joan Josep Nuet, escollit diputat d'ERC al Congrés
Joan Josep Nuet, escolli diputat al Congrés, adquireix la condició d'aforat al Suprem | Catalunya Diari

El tribunal ha convocat les parts perquè es pronunciïn sobre aquesta qüestió i es pugui determinar si la connexió entre la conducta de Nuet i la de la resta d'encausats pot impedir la divisió de la causa. Un cop presa la decisió s'assenyalarà una altra data. En aquesta causa estan acusats amb Nuet Lluís Corominas, Ramon Barrufet, Anna Simó, Mireia Boya i Lluís Guinó.

 

També et pot interessar...


Comentaris

envia el comentari