Un accident obliga a tallar un carril de la C-16 als Túnels de Vallvidrera

Segons ha indicat el servei Català de Trànsit, l'incident ja ha provocat més de cinc quilòmetres de retencions

Imatge d'arxiu d'una de les entrades als Túnels de Vallvidrera
Imatge d'arxiu d'una de les entrades als Túnels de Vallvidrera | Cedida

Una topada entre dos vehicles que ha tingut lloc aquest dimecres, 3 d'octubre, a primera hora del matí, ha obligat a tallar un carril a l'autopista C-16. Concretament, el tall s'ha produït en el punt quilomètric 4, als Túnels de Vallvidrera, en sentit sud. Es tracta d'un punt molt transitat, i és per això que ja s'han acumulat més de cinc quilòmetres de retencions a la via. Cap a dos quarts de nou del matí, el carril ha estat reobert, segons ha informat el Servei Català de Trànsit, i la circulació poc a poc ha anat tornant a la normalitat.

Diverses retencions a les vies d'entrada a Barcelona

Des de primera hora del matí, com ja ve sent habitual, les principals carreteres d'entrada a Barcelona presenten importants retencions en direcció a la ciutat comtal, especialment per la seva vessant sud. A la C-31 hi ha 6 quilòmetres de cues entre Viladecans i El Prat de Llobregat. A la C-32, 4 quilòmetres entre Viladecans i Sant Boi de Llobregat. Per la seva banda, a la B-23 també hi ha retencions des de Molins de Rei fins a l'entrada a Barcelona per l'avinguda Diagonal.

Les carreteres que entren a la capital catalana pel Nus de la Trinitat també presenten algunes retencions. A la C-58 hi ha 3 quilòmetres a l'entrada a Barcelona i 4 en sentit nord per agafar l'AP-7. A la Ronda de Dalt es registren 10 quilòmetres en sentit Llobregat i 3 en sentit Besòs, mentre a la Ronda Litoral hi ha 9 quilòmetres de retencions en direcció Llobregat i 2 en direcció Besòs.


Comentaris

envia el comentari