Un turista, enxampat begut i fent esses amb un patinet elèctric a Platja d'Aro

La Policia Local li ha interposat dues multes de fins a 1.200 euros

Imatge del patinet que la Policia Local de Platja d'Aro va immobilitzar després de multar el turista begut.
Imatge del patinet que la Policia Local de Platja d'Aro va immobilitzar després de multar el turista begut. | Cedida

La Policia Local de Platja d'Aro, al Baix Empordà, ha enxampat un turista d'origen rus que conduïa begut un patinet elèctric pel centre del municipi. El noi, d'una vintena d'anys, anava fent ziga-zagues amb el vehicle, després de sortir de festa, i gairebé que no s'aguantava dret. Quan els agents de la policia municipal van aturar-lo, van practicar-li la prova d'alcoholèmia, que va marcar una taxa de 0,70 mil·ligrams d'alcohol per litre d'aire aspirat (mg/l). El noi, ara s'enfronta a una multa de fins a 1.200 euros per agafar un vehicle sota els efectes de l'alcohol i per conduir de manera temerària per la vorera.

Els fets van tenir lloc el passat cap de setmana, quan una patrulla de la policia municipal de Platja d'Aro va enxampar el noi mentre feien la ronda de primera hora del matí. Cap a dos quarts de set van aturar el jove rus, que circulava per la zona centre del municipi. El noi estava tornant de festa i presentava símptomes evidents de trobar-se sota els efectes de l'alcohol. La prova d'alcoholèmia va corroborar que el noi anava begut, ja que va marcar una taxa de 0,70 mg/l d'aire expirat. 

Dues multes per conduir borratxo un patinet que podria no estar homologat

D'aquesta manera, la Policia Local va interposar dues multes al jove per dues infraccions molt greus: per circular sota els efectes de l'alcohol i per conducció temerària i el noi s'enfronta a una multa que s'eleva fins als 1.200 euros. Paral·lelament, els dos agents de la Policia Local van immobilitzar el patinet elèctric que el noi conduïa i se'l van endur a la comissaria. A més, els municipals investigaran si el patinet, que era de lloguer, tenia tota la documentació en regla, ja que els agents sospiten que el vehicle no estava homologat. Per tal d'esbrinar-ho, han contactat amb l'empresa de lloguer i han reclamat que aporti la documentació i les factures que corresponen. 


Comentaris

envia el comentari