IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Twitter censura un compte per publicar una imatge de la víctima de 'La Manada'

La Policia Nacional recorda que «NO tot val», ja que la víctima va voler romandre en l'anonimat des del primer dia

'La Manada'
'La Manada' en una imatge d'arxiu | Cedida

Un compte de Twitter ha estat censurat per haver difós una imatge relacionada amb el cas de 'La Manada'. Es tracta d'una fotografia on es pot veure la víctima duent a terme una pràctica sexual que hauria estat instada per José Ángel Prenda, membre del grup sevillà. 

Quelcom que se suma als casos de ForoCoches i Burbuja.info, portals que van publicar diverses fotografies i altres dades personals sobre la víctima de San Fermín. 

La policia, darrere la difusió de dades sobre ‘La Manada’

La Policia Nacional faria temps que aniria darrere la difusió d'imatges i dades personals sobre la víctima del grup. En aquest sentit, «Unitat de Ciberdelincuencia» ha encetat una sèrie de recerques per trobar el responsable d'aquesta difusió.  

La jove, en aquest sentit, va voler romandre a la intimitat des del primer dia. Tot i això, el cos ha explicat que estan analitzant «si s'han publicat dades de la víctima de ‘La Manada’, personals o privades (com el seu DNI)». Així mateix, recorden que als usuaris d'aquestes plataformes que 
 «a la xarxa, i al món real, NO tot val. Respecte». 

Twitter i el seu 'no' a publicacions sobre la víctima

Twitter va dir prou el passat dijous, 3 de maig, a darrera hora. Tot i això, van ser molts els qui van saltar a la palestra per criticar que la plataforma havia tardat massa temps a censurar el compte, ja que aquest havia publicat la instantània feia diversos dies.

La imagen que está siendo investigada
La imatge investigada per la Policia | Twitter

 

La imatge, així mateix, va estar present a les xarxes un total de 72 hores. Un possible motiu de la denúncia, segons especulen diversos usuaris de Twitter, podria haver estat la massiva arribada de denúncies al llarg de les darreres hores sobre la publicació.  


Comentaris

envia el comentari