Larissa i el seu xicot, abans que el jove s'ofegués

L'última foto d'una parella a punt de casar-se feta minuts abans que el jove morís

El jove va patir un accident durant les vacances de la parella

Després de comprometre's, João Guilherme Torres Fadini, de 24 anys, i la seva xicota, Larissa Campos, de 25, van decidir fer un viatge amb els seus amics per a celebrar la notícia a les aigües de la presa d'Itupararanga, al Brasil.

Però, malgrat que semblava que anava a ser una aventura divertida i alegre, es va convertir en una tragèdia per a tots els presents i que, fins i tot, va estar a punt de ser registrada en una foto.

La parella del noi va ser qui va relatar el dur esdeveniment. «Ens havíem tret fotos en aquest moment. M'havia fet petons cinc minuts abans que tot tingués lloc», va explicar al mitjà brasiler 'G1'. «Em va dir 'espera'm', que m'estimava i es va ficar a nedar amb els nostres amics».

Aleshores va ser quan es va adonar que alguna cosa no anava bé. Tots els seus amics van anar tornant un a un, tots menys el seu promès. «Només quedaven João i el meu cunyat». Malgrat que tots els que eren presents van cercar durant molta estona la seva parella després de perdre'l de vista, va ser inútil: ell mai va tornar de l'aigua. Van ser els efectius policials, els bussos, els que van trobar, gairebé una hora i mitja després, el seu cos sense vida.

«Va ser tot molt ràpid. Tots estem paralitzats i pertorbats, però tenim la ferma esperança que ell serà la nostra força i ens cuidarà sempre».

Un tatuatge en homenatge al seu amor

Feia gairebé dos anys que Larissa i João sortien junts i després d'haver-se compromès unes setmanes enrere, planejaven passar per l'altar el maig del 2021. Un pla que s'ha vist truncat pel terrible succés. Des que va perdre la seva parella, la jove de 25 anys ha utilitzat les seves xarxes socials per a homenatjar-lo. A través del seu compte d'Instagram ha compartit el tatuatge que s'ha fet en honor a João: les mateixes paraules que ell portava escrites en la seva pell.

«La vida és massa curta, per a ser massa petita», és el missatge que s'ha escrit amb tinta permanent Larissa i que també portava el seu xicot. «La frase que estava tatuada en la seva pell, ara també està en la meva. I resumeix el que la seva partida ens va fer aprendre», és el manuscrit que acompanya a la imatge de l'enregistrament.