La Guàrdia Civil descarta que 'Igor el Ruso' fos l'assassí dels joves morts al pantà de Susqueda

Els cos armat ha descartat una de les tesis en què treballava
La comitiva judicial al pantà de Susqueda | CatalunyaDiari.cat

La Guàrdia Civil ha descartat que Norbert Feher, conegut com a 'Igor el Ruso', fos l'assassí dels dos joves al pantà de Susqueda (Selva). Els mossos tampoc estan investigant aquesta relació, segons asseguren fonts oficials. Aquest home és l'autor de la mort de dos membres a la província de Terol.  En aquests moments l'assassí confés, es troba a presó, després de confessar el seu crim, segons informa 'El Periódico'. 

 

Els joves van morir assassinats 

L'autòpsia al setembre va confirmar que la noia trobada dimarts al pantà de Susqueda va rebre un tret al cap. Tot i això, les proves practicades als dos cossos no van permetre esvair moltes de les incògnites sobre la seva mort. La parella va aparèixer en una zona de difícil accés a la part dreta del pantà. El fet d'estar durant dies submergits a l'aigua va deteriorar els cossos i va dificultar establir la forma del seu assassinat.

 

El 24 d'agost es va donar la veu d'alarma de la desaparició de Marc H. i Paula P., de 23 i 24 anys respectivament. Un mes més tard es donaria la tràgica notícia de la mort dels joves, quan els seus cossos van aparèixer flotant al pantà de Susqueda.

 

De moment, encara no s'ha detingut a cap persona en relació amb el crim. Ambdós tenien la intenció de fer una excursió a caiac. El més esgarrifós de les troballes que van anant apareixent després del 26 de setembre, va ser que els van intentar enfonsar amb l'ajuda de grans roques.  

 

L'assassí de Terol 

'Igor el Ruso' era un dels criminals més buscats a Itàlia. Es tracta de l'assassí dels guàrdies civils, Víctor Romero i Vítor Jesús Caballero, així com el veí, José Luis Iranzo. Es considera la possibilitat que aquest home també hagués matat més persones a l'altre país europeu que l'estava buscant.