YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Surten a la llum les últimes trucades de Jordi Magentí abans de ser detingut

El presumpte autor del doble crim de Susqueda tenia el telèfon pinxat pels investigadors

Jordi Magentí va parlar per telèfon amb el seu fill i la seva mare abans de ser detingut
Jordi Magentí va parlar per telèfon amb el seu fill i la seva mare abans de ser detingut | Facebook

Davant de les sospites que Jordi Magentí podia ser el possible assassí de dos joves al pantà de Susqueda, els Mossos d'Esquadra va intervenir el seu telèfon mòbil per tal de trobar alguna pista. 'El programa de Ana Rosa' ha tingut accés ara a algunes d'aquestes gravacions, com les converses que va mantenir amb el seu fill i la seva mare just abans de ser detingut.

El seu fill el va trucar per advertir-lo de les informacions sobre la investigació que estaven sortint als mitjans de comunicació. «La policia ara vol anar amb un geolocalitzador per trobar l'arma del crim o una bala o alguna prova», li va dir. «Poden fer el que vulguin, jo no sé res, a mi que m'expliques», li va respondre Jordi Magentí amb aparent tranquil·litat.

El fill de Jordi Magentí el va trucar per informar-lo de la investigació

«Sí, però al diari al final de tot posa que la policia manté la seva mirada sobre els belgues i sobre un cotxe blanc vist al lloc del crim. I després posa allò al titular i parla dels belgues, aquell que va marxar a l'aniversari del seu fill i va tornar», insisteix el fill de Magentí.

«I després posa aquí. No és l'única línia de treball policial. Han dit que algú anava per llenya i hauran pensat en allò, ja saps com és aquella gent. Vénen de bon rotllo, però veuràs com venen i ens donen per cul», segueix dient.

«D'acord, però no em truquis. Quan allò parlem amb el cap d'allà, que estàvem tallant llenya i que digui ell», li va respondre Jordi Magentí. «El que hauries de fer és no trucar-me per aquestes coses», va insistir l'acusat del doble crim al pantà de Susqueda.

Magentí truca a la seva mare abans de ser detingut

Després de rebre la trucada del seu fill, Jordi Magentí va trucar la seva mare per dir-li el que havia passat. «M'ha trucat a mi dient que havia llegit allò i li he dit que no em truqui. I si té el telèfon pinxat? Que no em fiqui en embolics que no té res al cap», va dir preocupat. «Bé, ja li has dit», li va contestar la seva mare. «Sí, però m'ha trucat, m'entens?», va insistir preocupat l'acusat del doble crim de Susqueda, que seria detingut poc després pels Mossos d'Esquadra.


Comentaris

envia el comentari