IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Els ultres roben i agredeixen un home a Barcelona

Els fets han tingut lloc durant la manifestació unionista celebrada aquest matí

La manifestació celebrada aquest matí a Barcelona a favor de la unió d'Espanya i Catalunya ha deixat enrere algunes agressions protagonitzades pels ultres que també han assistit a l'acte. Entre les víctimes es troba un home que, com es pot veure al vídeo, és durament atacat per un grup d'homes. Segons s'escolta dir a la resta de testimonis de l'incident, que intenten defensar l'home, sembla que en primer moment, un dels ultres li roba la bandera o les banderes, el que fa enfadar a la víctima. Seguidament comencen les empentes, els cops de puny i les amenaces que, per sort, acaben ràpid gràcies a la intervenció d'altres persones.

Un dels ultres fuig uns metres més enllà, amb diverses banderes a la mà, mentre crida: «mira, moret, mira». Cal destacar que l'home atacat ni tan sols era àrab, sinó que es tracta d'un seguidor de la religió índia skih, com es pot veure pel típic turbant que porta al cap.
 

Aquesta agressió se suma a altres com la d'una treballadora dels Ferrocarrils de la Generalitat, que ha acabat amb un esquinç al canell, o un taxista que ha rebut un cop al cap amb una llauna i ha hagut de ser atès pel SEM. També hi ha hagut periodistes com els de 'TV3' que han assegurat haver rebut empentes i escopinades.


Comentaris

envia el comentari