Un adolescent apunyala un ‘pallasso assassí’ a Berlín

El jove era conegut al barri
Màscares de pallassos assassins en una tenda de Halloween en Brooklyn | Wirtschafstblatt

 

El servei d'emergències de Berlín va atendre aquest dilluns a un menor de setze anys per ferides de diversa consideració que li va realitzar un altre jove de catorze anys. El major d'ells anava disfressat de 'pallasso assassí' i havia intentat espantar-lo, amb la qual cosa el més jove es va defensar del que ell creia que era una agressió. El noi disfressat va haver de ser operat d'urgència per què es temia per la seva vida, segons informa avui la Policia Alemanya.

L'atac s'ha produït en el que sembla ser una onada que està estenent-se per tota Europa. A Alemanya s'han produït ja diversos albiraments de persones disfressades de 'pallassos diabòlics' espantant vianants i amenaçant-los, fins i tot amb motoserres, ganivets i altres armes. La pràctica s'ha estès pel nord d'Europa després de popularitzar-se als Estats Units.

 

El portaveu de la policia berlinesa, Thomas Neuendorf, assegura que les persones que duen a terme aquests actes poden ser condemnats fins a un any de presó i que els agredits tenen tot el dret a defensar-se, dins d'uns límits. Segons les forces de seguretat, els fets que van esdevenir ahir es van donar entre dos menors coneguts al barri, i l'agressor va ser qui va practicar els primers auxilis al noi disfressat fins que va arribar l'ambulància al lloc.

El menor de catorze anys va ser retingut temporalment per la policia, encara que més tard va ser tornat als seus pares mentre es revisa el cas. Neuendorf lamentava avui en unes declaracions a la ràdio pública regional "Ràdio Eins" el succeït: «Ahir va passar el que ens estàvem tement, que tot això escalés». Encara que això ja és més complicat que es compleixi, també va fer una crida a no utilitzar la disfressa de pallasso a la nit de Halloween per evitar malentesos.Comentaris

envia el comentari