rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Un ancià de 87 anys és condemnat a sis mesos de presó per conducció temerària

Conduïa en contra direcció durant més de cinc quilòmetres, posant en perill la seguretat dels altres conductors i de si mateix
Un conductor va resultar ferit lleu | Guillem RS

 

El Penal 3 de Manresa ha estipulat una condemna de mig any per a un home de 87 anys, que conduïa de forma temerària per la C-16, a l'alçada d'Olvan, segons 'Regio7'. Va succeir el 2015, quan l'home es va equivocar i va començar a conduir en contra direcció durant cinc quilòmetres i mig. El fiscal considera que, l'actuació adequada hagués estat col·locar-se a la seva esquerra un copa adonar-se'n de l'error i aturar-se, per a evitar perjudicar el transit habitual.

Contràriament a això, l'home va continuar conduint per la seva dreta amb els intermitents posats, constituint el que la fiscalia denominava com «un greu perill pels nombrosos conductors que es van creuar amb el seu vehicle». Resultant de tot això, el conductor d'una furgoneta, al no poder esquivar-lo, va col·lisionar amb ell, resultant ferit de poca gravetat. Sumant-se a la sentència, el jutge li ha retirat el carnet de conduir durant quatre anys, comportant-li, per edat, la pèrdua definitiva del permís. L'ancià evitarà la presó, a causa de no computar una pena mínima de dos anys, necessaris per a efectuar l'ingrés.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris