ÚLTIMA HORA

🚨 Espanya suma gairebé 20.000 nous contagis i 401 defuncions més per coronavirus

Un ancià de 87 anys és condemnat a sis mesos de presó per conducció temerària

Conduïa en contra direcció durant més de cinc quilòmetres, posant en perill la seguretat dels altres conductors i de si mateix

Un conductor va resultar ferit lleu | Guillem RS

El Penal 3 de Manresa ha estipulat una condemna de mig any per a un home de 87 anys, que conduïa de forma temerària per la C-16, a l'alçada d'Olvan, segons 'Regio7'. Va succeir el 2015, quan l'home es va equivocar i va començar a conduir en contra direcció durant cinc quilòmetres i mig. El fiscal considera que, l'actuació adequada hagués estat col·locar-se a la seva esquerra un copa adonar-se'n de l'error i aturar-se, per a evitar perjudicar el transit habitual.

Contràriament a això, l'home va continuar conduint per la seva dreta amb els intermitents posats, constituint el que la fiscalia denominava com «un greu perill pels nombrosos conductors que es van creuar amb el seu vehicle». Resultant de tot això, el conductor d'una furgoneta, al no poder esquivar-lo, va col·lisionar amb ell, resultant ferit de poca gravetat. Sumant-se a la sentència, el jutge li ha retirat el carnet de conduir durant quatre anys, comportant-li, per edat, la pèrdua definitiva del permís. L'ancià evitarà la presó, a causa de no computar una pena mínima de dos anys, necessaris per a efectuar l'ingrés.


Comentaris

envia el comentari