Un cambrer andalús no reconegut pel seu pare cobrarà una herència milionària per la seva «extraordinària semblança»

L'home és fill d'un ric empresari agrícola i una serventa

Esteban Marchena rebrà una herència milionària pel fet de ser fill d'un terratinent. | Cedida

  Esteban Marchena va néixer en estranyes circumstàncies. La seva mare era la serventa d'un caseriu d'Utrera, i el seu pare un terratinent, 20 anys major que ella i casat. Segons explica 'Periodista Digital', la mare del cambrer va haver de sortir corrent de la casa del senyor pel qual servia quan van saber que s'havia quedat embarassada. L'home va néixer i es va criar sense pare, ja que va acabar vivint amb una tieta llunyana abans que un capellà aconseguís ficar-lo en un hospici de Sevilla. Però avui està més feliç que mai, ja que l'Audiència de Sevilla ha confirmat que rebrà una herència milionària després de rebutjar un recurs dels seus germans biològics.

Esteban haurà de repartir-se amb els seus germanastres, que mai ha vist, un patrimoni valorat en dos milions d'euros. L'home fa set anys que tracta de demostrar a la seu judicial que és fill de José Vélez. Esteban va arribar a Palma de Mallorca en el 1974, quan tenia 20 anys. De vegades torna als Molars, a Utrera. A Sevilla viuen els seus dos germans i tres germanes maternes amb les quals manté una relació perfecta. Segons ha explicat l'advocat, Fernando Osuna, els demandats hauran de pagar les despeses de tots dos judicis per import de 9.000 euros.

Cal assenyalar que segons ha explicat l'advocat, els familiars adinerats van tenir mala fe i van destruir les restes òssies que estaven enterrades en el cementiri per evitar la prova d'ADN, ja que temien que donés positiu. Els familiars del terratinent, mort en 2001, tampoc van acudir a l'Institut de Toxicologia de Sevilla per dur a terme una comparació entre el seu ADN. El seu pare no va voler reconèixer-l mai com a fill i per tant, es va negar a ajudar-lo econòmicament i el va deixar fora del testament.

La decisió de l'Audiència s'ha produït després d'un recurs presentat pels seus germans a una sentència d'un jutjat de la localitat d'Utrera, on s'assenyalava que en el 1964 el pare biològic va haver de pagar a la serventa una indemnització després d'un procediment contra ell per mantenir relacions amb una persona més jove. La sentència recull que la relació entre l'home ric i la seva serventa era coneguda pels veïns.


Cal destacar que la jutge assenyala que en la vista oral va observar una «extraordinària semblança física» entre el cambrer i els fills del mort. Després de cinc anys de judici, el jutjat ha determinat que els familiars van tenir una actitud «clarament obstruccionista» impedint les proves en el cadàver quan es va demanar l'exhumació del cos per realitzar les pertinents proves d'ADN.


Comentaris

envia el comentari