Un català camina des de Sevilla fins a Igualada per recaptar diners contra el càncer

Es tracta d'un homenatge a la seva dona morta a causa d'aquesta malaltia
Àlex Alonso ha començat el seu repte des de Sevilla. | Facebook

 

L'Àlex Alonso és un veí d'Igualada que ha iniciat una caminada de 1.265 quilòmetres per contribuir en la lluita contra el càncer. El motiu que l'ha portat a assolir aquesta fita ha estat la mort de Fali, la seva dona, a causa d'aquesta malaltia. «Quan vaig perdre la meva dona, em va quedar un buit i després de donar-hi moltes voltes se'm va ocórrer fer alguna cosa per a ella i el càncer», ha explicat Alonso en una entrevista a l'Hora L Catalunya Central de la Cadena SER. D'aquí és on va sortir el 'Repte Fali', que es tracta d'un homenatge a ella que té com a objectiu recaptar fons que es destinaran a l'Institut Català d'Oncologia de l'hospital Duran i Reynals, situat a l'Hospitalet de Llobregat, per ajudar en la investigació del càncer.

Alonso va començar el llarg recorregut el passat 1 d'abril des de Sevilla, ciutat natal de la seva esposa, i que, si tot va segons el previst, finalitzarà el pròxim 13 de maig a Igualada, municipi on va viure i on va perdre la vida la Fali. Un total de 43 dies en què caminarà 30 quilòmetres de mitjana per arribar a la capital de l'Anoia, on se celebrarà una paella popular amb 260 persones.

 

El seu viatge es pot seguir a través de les pàgines de Facebook i Twitter del 'Repte Fali', on també hi ha el número de compte i tota la informació que cal saber per col·laborar amb aquesta iniciativa. A més de les donacions de petites empreses i particulars, s'han venut 600 samarretes i els diners també es destinaran a la lluita contra el càncer. Tot un repte solidari que segueix en marxa i que s'acabarà d'aquí a tres setmanes.