Un creuer de Pullmantur crea el pánic entre els seus passatgers

La situació va ser tan desesperada que tots els passatgers creien que «el vaixell s'estava enfonsant»
Els passatgers boicotegen un espectacle per demanar explicacions en aquest vídeo.  | EspañaDiario

El passat 8 de març, el creuer 'Llegendes del Mediterrani' va sortir d'Alacant amb centenars de passatgers. José Domínguez, és una de les persones que es va pujar a bord, pagant 6.472 per a aquest viatge que es convertiria en el pitjor de la seva vida. José va viatjar amb els seus pares i els seus oncles, i explica que «després de la primera nit» ja es volien baixar del vaixell. De sobte, segons explica 'El Confidencial', els motors de vaixell van començar a vibrar fent un soroll molt fort, els banys es van embussar i la orina i excrements desbordaven per les tasses i pels plats de dutxa.

«Va ser un malson que va començar en el mateix moment en el qual vam deixar les maletes a baix» explica José. Pel que sembla, van haver de deixar les seves maletes abandonades a la seva arribada i, quatre hores més tard, les van trobar totes tirades en un passadís. «Va haver-hi un caos enorme» afegeix José. «Ens crèiem que el vaixell s'estava enfonsant» asseguren altres tripulants en referència a les vibracions que van notar i expliquen que en recepció els van dir que no podien fer res. Immersos en l'horror, la família Domínguez explica que es van trobar «a gent pels passadissos que havien sortit amb les armilles salvavides».

 

Segons els afectats, la tripulació va repartir fins i tot taps de goma per a les oïdes i «feia olor a claveguera i combustible tota l'estona». A més, molts tripulants van anul·lar les excursions que tenien planificades per poder dormir i descansar una estona. Finalment, van cridar «revolució», ja que van decidir boicotejar un espectacle, van envoltar als treballadors i van exigir les explicacions del capità. El capità no va donar la cara, però sí que va explicar per megafonia «que tot s'anava a resoldre», encara que això no va succeir.

Janeth, una altra de les passatgeres, explica que una persona va morir d'infart per la situació que s'estava vivint i que la tripulació simplement va dir que tot es tractava d'un simulacre. La passatgera també explica que una parella va gravar la «revolució» i «els van ficar en una habitació per obligar-los a esborrar-ho, perquè no hi hagués proves». Els passatgers asseguren que van haver de pagar 72 euros cadascun en concepte de «propina obligatòria» i que s'utilitzen «pràctiques mafioses» per forçar-los a contractar les excursions amb Pullmantur.

 

El vaixell navega des de 1989 i, segons la tripulació, hauría de ser reparat. El 51% de les accions de l'empresa han passat a les mans del fons de capital suís Springwater i les retallades de la companyia han deteriorat molt la qualitat del servei. Algun membre de la tripulació explica que, en aprofitar espais al màxim, «és possible que estiguin ficant passatgers en cabines destinades al personal de bord». Pullmantur assegura que el creuer no presenta cap problema greu ni avaries i culpa als passatgers d'utilitzar «els vàters com una paperera» la qual cosa va fer que passés tot la resta. Ara els afectats estan estudiant portar el cas als tribunals. La falta de somni, la indignació, l'horror i els nervis que van passar els passatgers d'aquest creuer ha quedat en un malson per tots ells.Comentaris

envia el comentari