IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un embús a la C-55 va deixar atrapada al cotxe una embarassada sense poder anar a l'hospital

En arribar al centre li van dir que havia perdut el bebè

Imatge de l'embús de l'accident | Sergi Aisa

L'atropellament del passat dimarts a la C-55 es va saldar amb una altra víctima a més de l'ancià ferit. Resulta que una dona també va ser atesa pels serveis mèdics, però no per l'accident, sinó que era una veïna del raval dels Torrents embarassada de tres mesos que va començar a sentir forts dolors i va agafar el cotxe amb el seu marit per anar a l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa però no hi va poder arribar.

La parella es va trobar amb un gran embús provocat per l'atropellament de Castellgaí, amb la carretera bloquejada i van decidir trucar al 112. L'ambulància però també va arribar tard. El marit de la dona ha assegurat que l'embús va tenir lloc a les 18.20 hores i l'ambulància no va poder arribar als Torrents fins a les 18.53. Massa estona per ells, ja que la van atendre in situ i en arribar a l'hospital li van comunicar que havia tingut un avortament. Tot i que es desconeix si s'hauria pogut evitar amb una arribada més ràpida al centre, el pare ha explicat a Regió 7 que la sortida cap a l'hospital es va fer a les 18.59 hores i que no van arribar al centre fins a les 19.12 hores, gairebé una hora després de l'avís.

A més també s'ha queixat de la poca rapidesa del SEM: «Quan vam marxar amb l´ambulància, el conductor, per poder creuar a l´altre carril, no es va atrevir a passar per sobre d´unes balises blaves de plàstic i va anar a Castellgalí a fer el canvi de sentit, per la qual cosa vam suportar molta estona l´embús».
Per últim, el pare no vol donar la culpa de l´avortament a l'embús, ja que no sabem exactament quan el va tenir. Però és inadmissible que amb una urgència no puguem acudir ràpidament a l´hospital per culpa d´una carretera que s'embussa sempre», ha etzibat.


Comentaris

envia el comentari