Un estudi apunta que el cos de Marta del Castillo pot estar al Guadalquivir

Han fet fotografies aquàtiques que evidencien que hi ha objectes que poden ser pistes claus per reprendre la recerca

Imagen del padre de Marta | Cedida

El cas de Marta del Castillo segueix obert. Després que sortissin a la llum vídeos de Miguel Carcaño relatant com el Cuco va violar la jove, ara el pare ha lliurat al jutge d'Instrucció número 4 de Sevilla un nou informe que sosté que l'assassí confés, Miguel Carcaño, podria haver llançat el cos de la jove sevillana a una zona del riu Guadalquivir.

Tal com explica la Información allí no s'ha buscat amb anterioritat. Per aquest motiu Antonio del Castillo va lliurar al jutge Francisco d'Assís Molina la documentació per al cas que té una peça separada per a la cerca del cadàver. El geofísic Luis Avial, que va buscar a Marta a la zona de Majaloba amb un georradar, i un criminòleg han elaborat un estudi pel qual han usat una espècie de sonar o radar submarí dels utilitzats per detectar pistes.

Segons el Diari de Sevilla han treballat en els voltants de l'antic club de rem de Lipasam on d'han fet fotografies que evidencien que hi ha objectes que poden ser pistes claus per reprendre la recerca. A més, solapen aquest estudi que des del pis on va tenir lloc el crim al carrer León XII solament hi ha dotze minuts caminant fins a la zona del riu Guadalquivir investigada. Ara només queda que la Policia Nacional valori l'estudi i determini Marta va ser llançada a la dàrsena del Guadalquivir.


Comentaris

envia el comentari