Un ferit greu a causa d'una explosió en una fàbrica de Montornès del Vallès

L'home ha estat traslladat a l’Hospital Universitari de la Vall d’Hebron

Un operari ha resultat ferit greu a causa d'una deflagració en un dipòsit exterior d'una empresa de Montornès del Vallès. Els Bombers de la Generalitat han rebut l'avís a les 13.11 hores, que informava d'una explosió en un dipòsit buit a l'exterior d'una empresa dedicada a la fabricació de productes de plàstic ubicada al carrer del Gran Vial, 4, de Montornès del Vallès.

  

  

Els fets han tingut lloc mentre un operari estava fent treballs de soldadura en alçada a l'exterior del dipòsit, que havia contingut formol al 50% i que suposadament no estava del tot inertitzat. L'ona expansiva ha fet caure l'home de 50 anys que ha quedat en un dels replans de l'escala exterior del dipòsit i ha patit traumatismes greus.

El Sistema d'Emergències Mèdiques —SEM— ha atès la víctima i l'ha evacuat en helicòpter a l'Hospital Universitari de la Vall d'Hebron (Barcelona). No hi ha hagut cap altre ferit i la resta de personal ha pogut continuar la seva feina amb normalitat, ja que les instal·lacions interiors de la fàbrica no han quedat afectades.


Comentaris

envia el comentari