URGENT

🔴 Caos a Barcelona per la caiguda d'una palmera a la Diagonal

Un home amenaça de suïcidar-se en directe durant una entrevista a 'El programa de Ana Rosa'

L'home ha volgut parar el desnonament de la seva mare de 83 anys malalta d'Alzheimer
L'home ha intentat tirar-se del balcó en directe. | Telecinco

 

Aquest matí a 'El programa de Ana Rosa' ha retransmès en directe l'intent de desnonament d'una dona de 83 anys malalta d'Alzheimer. A més, durant la retransmissió en directe, un dels seus fills ha manifestat que si la dona era desallotjada de la seva casa, ell es tiraria pel balcó. L'home ha estat parlant a través de connexió telefònica amb la presentadora que ha intentat dissuadir-lo de les seves intencions.

Pel que sembla, la família devia 50.000 euros d'un préstec que van demanar els dos fills de la dona quan no tenien feina, per intentar obrir un bar i així guanyar diners i tenir un futur assegurat. Els homes van demanar els diners a un polèmic prestador, que tan sols els va acabar donant 20.000 euros, i van posar el crèdit sobre la casa de la seva mare Francisca. En veure que no podien retornar els diners, el prestador els va denunciar perquè els desnonessin davant el jutjat 32 de la plaça de Castilla de Madrid i la casa va sortir a subhasta.

 

Per la seva banda, la família només demana un mes per poder pagar el deute, però el problema real ve del fet que el pis ja s'havia venut a una tercera persona. La presentadora de Telecinco ha intentat dissuadir l'home en tot moment. «Tu ets l'única persona que pot cuidar la teva mare, per ella has d'aguantar», li deia Ana Rosa. «Per això aguanto, Ana Rosa. Per ella», contestava l'home.

 

El dispositiu estava preparat per dur a terme el desnonament. | Telecinco

 

El prestador, de nom Antonio Arroyo, té diverses causes obertes als jutjats per estafar desenes de famílies i ha estat considerat per la policia com l'estafador hipotecari més gran d'Espanya. Per la seva banda, l'Associació STOP Estafadores fa anys que lluita contra aquest home i ajuda les famílies que havien signat crèdits abusius amb ell.