Un home de 68 anys resulta ferit lleu amb una escopeta de balins a Badalona

La víctima va ser traslladada a l'Hospital de Can Ruti, on va passar la nit de dimarts, 11 de juliol, esperant diagnòstic

La víctima va ser traslladada a l'Hospital de Can Ruti. | CatalunyaDiari.cat

Un home de 68 va resultar ferit amb pronòstic lleu en un tiroteig amb armes de perdigons dimarts passat, 11 de juliol, al barri del Pomar, a Badalona. Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la víctima va ser traslladada a l'Hospital Germans Trias i Pujol (Can Ruti) a les 13.18 hores en una ambulància de suport vital bàsic. Tal com explica 'El Periódico', l'afectat ha passat la nit al centre hospitalari fins a la comprovació del seu estat físic. L'home va patir una ferida superficial lleu en rebre un tret amb una escopeta de perdigons.

En un principi es va activar l'alerta assegurant que l'arma era de munició convencional, no obstant això, després es va confirmar que es tractava de balins. Fonts properes als fets van assegurar que el tiroteig es va produir per una discussió entre dos homes. Cal recordar que l'any passat van resultar ferides tres persones, una de gravetat, en una baralla entre dues famílies amb una escopeta de perdigons, també a Badalona.


Comentaris

envia el comentari