Un home mor per l'excés de consum de begudes energètiques

Dean Wharmby consumia de set a vuit llaunes de beguda energètica cada dia durant el seu entrenament

Dean Wharmby dedicava gran part de la seva vida al culturisme. | Cedida

Dean Wharmby és el protagonista d'aquesta història. Es tracta d'un pare de família de Manchester, a Anglaterra, que a més era culturista i dedicava la seva vida al seu cos. Ell li donava molta importància al seu cos, i la seva massa muscular es van convertir en la seva principal inversió, tant professionalment com a econòmic. A més, invertia tot el seu temps en entrenar i portar una dieta saludable, que incloïa la ingesta de 10.000 calories diàries amb la qual cercava aconseguir el màxim de massa muscular possible. Tal com recull el 'Daily Mail', per aconseguir aquest objectiu, Dean alternava entre menjar ràpid i una dieta equilibrada a força de pollastre, peixos o ous, amb la finalitat de cobrir les seves necessitats proteiques. A més, l'esportista consumia de set a vuit llaunes al dia de begudes energètiques per estar despert durant el seu entrenament intensiu.

Dean Wharmby amb la seva filla. | Cedida

 

Cinc anys després els seus plans van començar a desbaratar-se perquè va començar a emmalaltir. Els metges li van trobar un tumor, però Dean es va negar a sotmetre's a quimioteràpia. En el seu lloc, va buscar medicines naturals alternatives que van semblar donar resultat, ja que el tumor va disminuir i va acabar per desaparéixer. Després de superar este contratemps, Dean va tornar als seus antics hàbits i va seguir fent el mateix que feia abans que se li descobrira el tumor. El que ell no sabia és que, un temps més tard, les conseqüències van ser pitjors perquè els metges li van comunicar que tenia càncer de fetge. El pare de família va optar, una altra vegada, per intentar combatre el càncer amb una dieta més estricta i saludable i va tornar a negar-se a sotmetre's a quimioteràpia.

Dean Wharmby amb la seva dona i la seva filla abans d'emmalaltir. | Cedida

 

Dean Wharmby malalt en el llit al costat de la seva dona. | Cedida

 

Com a conseqüència del càncer, Dean va començar a perdre pes, i ja era massa tard perquè aquest home de 39 anys es recuperés, i va acabar morint en braços de la seva dona per culpa de les begudes energètiques. En la seva lluita contra la mort, es va descobrir que aquesta havia sigut provocada per la ingesta de begudes energètiques, a causa del seu alt contingut en sucre que estimula el creixement de les cèl·lules canceroses, accelerant el seu creixement i multiplicació. Així doncs, Dean va morir abans d'hora per voler portar el seu cos més enllà dels seus límits.


Comentaris

envia el comentari