Un home roba 40.000 euros a una veïna mentre li cuida el gat

La dona, de 91 anys, va deixar el gat a càrrec d'un veí mentre s'operava d'una cama
L'home va accedir ràpidament a cuidar la mascota. | Facebook

 

Una dona de 91 anys, exballarina d'un dels teatres més importants del Paral·lel de Barcelona, ha denunciat al seu veí per robar-li 40.000 euros. Segons informa el portal 'Crónica Global', els forts dolors que patia a un genoll van obligar-la a plantejar-se una operació quirúrgica, però el seu ingrés a un centre hospitalari presentava un problema: el seu gat hauria de quedar-se amb algú. Va ser llavors quan un veí va accedir ràpidament a fer-se'n càrrec, un home que havia arribat recentment al bloc de l'Eixample. 

Aquest veí va rebre les claus de la casa per part de la dona, que va confiar-hi davant la seva predisposició. Aquest, no obstant, se'n va aprofitar: va trobar les targetes de crèdit de l'anciana i les contrasenyes que va veure apuntades. Va ser llavors quan va començar a retirar 5.000 euros cada mes, fins arribar a 40.000. El fiscal demana ara tres anys de presó per a l'imputat. 

 

Durant el judici, celebrat aquest dimecres a l'Audiència de Barcelona, l'imputat ha assegurat que la dona l'havia autoritzat per a utilitzar tant la targeta com els diners retirats, ja que es tractava del pagament que ell rebia per cuidar del gat. El judici ha quedat vist per sentència.