TENS TELEGRAM?

👉 No et perdis les últimes hores de Catalunya. Segueix-nos clicant aquí!

Un incendi afecta un edifici de 27 pisos a Londres i deixa 12 víctimes mortals

Les flames han calcinat gran part de l'edifici i es confirma que almenys hi ha 50 persones ferides hospitalitzades

 

Un edifici de 27 pisos i 120 apartaments s'ha incendiat aquesta nit a Londres arran d'un foc que va començar a estendre's al voltant de les dotze.  Aquest edifici, conegut com a Torre Grenfell, es troba al conegut barri de Notting Hill. Al lloc dels fets s'hi han desplaçat 200 bombers i 20 ambulàncies, per tal de donar assistència a tots els ferits. El vídeo mostra com amb l'arribada dels bombers quedaven encara diverses persones dins l'immoble demanant ajuda. Les devastadores imatges, però, enregistren finalment com pràcticament la totalitat de la vivenda es troba envoltada per les flames. Almenys 12 persones han mort i altres 50 persones han estat hospitalitzades per inhalació de fum i per diverses consideracions a causa de l'incendi, segons ha indicat el Servei d'Ambulàncies de Londres. D'altra banda, l'alcalde Londres, Sadiq Khan, ha confirmat que hi ha un nombre indeterminat de persones desaparegudes i que s'està treballant en la seva cerca. En el seu comunicat, el sotsdirector d'operacions del Servei d'Ambulàncies de Londres, Stuart Crichton, indicava que les persones ferides han estat ingressades en cinc hospitals de la capital, agregant que s'ha declarat un «incident greu» i se segueix treballant en el lloc, on també s'ha procedit a evacuar als veïns dels edificis adjacents.

 

 

Segons alguns testimonis de l'ocorregut, diverses persones han arribat a llançar-se al buit a través de les finestres de l'edifici, tot i que des del carrer les autoritats els advertien que no ho fessin. Els veïns del barri han explicat que l'alarma d'incendis no ha arribat a sonar, per la qual cosa temien que es tractés d'un atac terrorista.

L'incendi s'ha iniciat al voltant de les 01.00 hores (les 02.00 en l'Espanya peninsular) per causes que de moment es desconeixen i ha afectat la majoria de les 27 plantes de l'immoble. A més, diversos mitjans locals com la BBC asseguren que podria haver-hi diversos atrapats en els pisos superiors de l'edifici. L'estructura de la torre d'apartaments també s'ha vist danyada i no descarten que es pugui acabar esfondrant.

Comentaris