Un informador va avisar la Guàrdia Civil que Diana Quer havia rebut amenaces

Aquestes provenen d'un ex de la desapareguda

 

Surten a la llum noves informacions de l'entorn de Diana Quer. Un informador va alertar la policia sobre amenaces que havia rebut la desapareguda per part d'un ex a través d'aplicacions de telefonia mòbil i a les xarxes socials. Entre aquests missatges, l'exxicot, investigat per la Guàrdia Civil li diu que «Te vas a ir escarná» i també va penjar fotografies per aixafar-a com una trituradora agrícola. Tal com explica Antena 3, aquestes publicacions han estat recuperades pels investigadors a través d'un informant que es va posar en contacte amb ells via correu electrònic.

«Bona nit, mirant el facebook de.... al que mana el 'wasapp' de 'El gitano m'està cridant morena vine aquí», he vist que té com a amic al exnovio de Diana Quer que al seu torn en la seva Face posa una frase significativa: «Te vas a ir escarná. Ell és de Toledo i per allí parlen així quan volen dir 'llevar l'os a la carn'. Potser tenia ganes de venjança i es va associar amb el seu amic. No sé què pensar, però no té gens d'ella en el seu Face, té a Valeria Quer com a amiga, això sí, però no a Diana que va anar la seva núvia».

 

El jove ja va ser investigat per la Benemèrita quan intentaven recaptar proves en el seu entorn. Es tracta d'un jove amb el qual Diana va tenir una relació sentimental fa diversos mesos i ara el seu comportament esborrant missatges hauria disparat les alarmes de la Guàrdia Civil.