Un jove australià gairebé es decapita per portar auriculars sota el casc de la seva moto

Bradley Willoughby, de setze anys, és un gran aficionat al motocròs

Els talls que es va fer en Bradley a la zona abdominal. | Facebook

L'australià Bradley Willoughby, de setze anys, és un noi aficionat a les motos i el motocròs que practica salts en unes rampes construïdes a la granja on viuen els seus pares. Tot i que aquesta ja és una activitat perillosa, el que va suposar una amenaça més forta per a la seva vida va ser un accessori del seu mòbil. Segons explica Daily Mail, en Bradley estava escoltant música a la seva moto, amb els auriculars del seu iPhone sota el casc. Mentre saltava per les rampes de terra de la seva granja, va aterrar en un dels salts de forma estranya i se li va embussar l'accelerador. La moto se li va descontrolar i va xocar contra una reixa de filferro, trencant-se el turmell i fent-se diversos talls a la zona abdominal.

Però el que més mal li va fer van ser els auriculars: el seu cap va atravessar la reixa i els cables dels auriculars es van estirar, que en estar dins del casc es van encallar i van fer una espècie d' «efecte guillotina» que gairebé decapita en Bradley. El cable és de bronze per dins, i és tan resistent que va estar a punt d'arribar fins la tràquea de l'adolescent. Els seus pares van haver de tallar-los i treure'ls mentre esperaven l'helicòpter que el traslladaria a l'hospital. En Bradley s'ha sotmès a dues operacions, però es recupera favorablement. 

Per a tots els motociclistes i amics de motociclistes: molt de compte en utilitzar auriculars, ja que no només no et deixen sentir els possibles perills al teu voltant, sinó que a més poden tenir conseqüències fatals.


Comentaris

envia el comentari