Un jove deixa un missatge a Facebook sobre el seu regal de Nadal i se suïcida

El seu comiat a les xarxes socials ha convertit la seva història en viral

Kieran Lister es va suïcidar després de deixar un missatge a Facebook | Cedida

Kieran Lister era un jove de vint anys de West Yorkshire, Regne Unit. Fa pocs dies va escriure al seu compte de Facebook un missatge dirigit a la seva família i exparella on indicava què fer amb les seves pertinences i on podien trobar el seu regal de nadal. Segons informa el Daily Mail, van trobar el cos sense vida d'aquest jove amb un missatge: «no sé què fer ja». La seva història s'ha tornat viral.

El missatge que Lister començava així: «No sé què fer ja. La meva parella durant dos anys ha decidit que no som bons l'un per a l'altre ja (...). Ara estem separats i sento que no puc enfrontar-me a això sense el seu amor. Ella va estar i encara està en tot el que faig (...) No és culpa de Beth en absolut, tots dos sabíem que no érem l'un per a l'altre. Vaig ser molt dolent en la relació (...)».

Després, va repartir les seves pertinences entre la seva família i exparella i a més els va indicar on trobar el seu regal de Nadal. El jove conclou aquest missatge demanant a Facebook que no elimini el seu missatge en el qual deixa reflectit els seus sentiments i intencions. «Tal vegada aquesta nota mantingui un ull obert sobre la gent que està buscant la felicitat, alguna cosa que jo he estat buscant tota la meva vida. Vull que la meva família i amics llegeixin això i sàpiguen que m'importa. Vull a tothom amb molt afecte. Estic fora. No tractin de salvar-me, això és el que vull».


Comentaris

envia el comentari