Un jove denuncia quatre porters que li van propinar una pallissa a la sortida de la discoteca Otto Zutz de Barcelona

Segons l'informe mèdic que li han realitzat, el jove pateix una fractura ocular, i diverses contusions i hematomes
Imatge que Cristian C. ha enviat a 'La Vanguardia' | La Vanguardia

 

Un jove de 20 anys ha presentat una denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, després que, com a mínim, quatre porters de la discoteca Otto Zutz de Barcelona li hagin propinat, presumptament, una brutal pallissa la matinada del diumenge passat. La víctima ha enviat les fotografies al diari 'La Vanguardia', que s'ha encarregat de la difusió. Segons l'informe mèdic realitzat a Cristian A. C. a l'hospital de la Vall d'Hebron, el jove pateix una fractura de l'òrbita dels ulls, i diverses contusions i hematomes per tot el cos. Els fets van tenir lloc al voltant de les 02.20 hores del 18 de juny passat, quan la víctima va protagonitzar una discussió amb un dels ajudats de cambrer del local, que li va pegar un cop, de forma involuntària, amb una bossa de gel. «Simplement li vaig tocar l'espatlla i li vaig dir que vagi amb compte», ha assegurat Cristian, que va dir que, a continuació, el treballador el va amenaçar de fer-lo fora, i fins i tot amb matar-lo. 

Després d'això, el treballador va cridar un dels companys de seguretat, que el va conduir a fora del local. Cristian reconeix que «es va resistir», i que, després de l'arribada de dos porters més, va rebre un fort cop de puny a la cara, el van posar de genolls, i el van estrangular. Segons diversos testimonis, els porters van portar el jove a la zona dels fumadors, i li van propinar cops de puny i puntades de peu. No van cessar fins que va arribar el cap de seguretat, que el va auxiliar i li va donar una mica de gel per posar a les seves ferides. 

 

Després de la greu agressió, Cristian va anar a la clínica Platón, propera a la discoteca, des d'on va ser derivat a l'hospital de la Vall d'Hebron, on es va recuperar de les ferides fins al dijous passat. En total, cinc dies d'hospitalització, i una possible intervenció al maxil·lar superior. Els responsables del local contactats per 'La Vanguardia', però, asseguren que «l'incident no consta», i que la narració del jove «no té ni peus ni cap». Fins i tot van més enllà, i asseguren que es tracta d'una història «surrealista», perquè tenen «informes molt rigorosos».

 

Els fets van tenir lloc a la discoteca Otto Zutz de Barcelona | Otto Zutz