Un jove gai disfressat de ballarina va ser agredit al carnaval de Sitges

El jove assegura haver rebut cops amb una porra

Durant la passada celebració del carnaval de Sitges, un jove homosexual ha estat agredit perquè anava disfressat de ballarina. Aquesta és ja la tercera agressió per motius homòfobs que se suma a les de Berga i Sants durant els últims dies. Segons els Mossos d'Esquadra, la denúncia va ser presentada el 28 de febrer i ha estat aquest passat dissabte 11 de març quan la víctima ha afegit que l'agressió va ser motivada per la seva condició sexual.

Segons informa l'Observatori contra l'Homofòbia (OCH), l'agressió va tenir lloc en el moment en què el jove homosexual va ser interpel·lat per tres homes a la porta d'un bar del carrer Pecat de Sitges. La denúncia apunta que un d'aquests tres homes va treure una porra extensible i la va utilitzar per colpejar-lo. A més, la víctima va fer constar que l'agressor va perdre una placa en el moment dels fets i que podria tractar-se d'un agent de seguretat.

Segons apunta 'El Periódico', els fets s'estan investigant i es posaran en coneixement del jutge i del fiscal. De totes maneres, l'Observatori contra l'Homofòbia ha traslladat la denúncia a la Fiscalia de Delictes d'Odi de Barcelona i a la Generalitat, i també ha demanat als Mossos d'Esquadra que s'encarreguin de detenir a l'autor de l'agressió.


Comentaris

envia el comentari