Un jove gairebé es decapita per portar auriculars sota el casc de la seva motocicleta

L'australià Bradley Willoughby, de 16 anys, és un gran aficionat al motocròs

Els talls que es va fer Bradley a la zona abdominal. | Facebook

 

L'australià Bradley Willoughby, de 16 anys, és un noi aficionat a les motos i al motocròs, que practica salts en unes rampes construïdes a la granja en la qual viuen els seus pares. Encara que aquesta ja és una activitat perillosa, el que va suposar una amenaça més forta per a la seva vida va ser portar un accessori del seu telèfon mòbil.

Bradley anava escoltant música a la seva moto, amb els auriculars del seu iPhone sota el casc. Mentre saltava per les rampes de terra de la seva granja, va aterrar en un dels salts de forma estranya i se li va embussar l'accelerador. La moto se li va descontrolar i es va estavellar contra un reixat de filferro, trencant-se el turmell i fent-se diversos talls a la zona abdominal.

Però el que més mal li va fer van ser els auriculars: el seu cap va travessar el reixat i van tirar dels cables dels auriculars, que en estar dins del casc es van embussar i van fer una espècie «d'efecte guillotina» que gairebé decapita a Bradley. El cable és de bronze per dins, i és tan resistent que va estar a punt d'arribar la tràquea de l'adolescent. Els seus pares van haver de tallar-los i treure'ls-hi mentre esperaven a l'helicòpter que ho va traslladar a l'hospital. Bradley s'ha sotmès a dues operacions, però es recupera favorablement.

Per a tots els motociclistes i amics de motociclistes: molt de compte amb utilitzar auriculars, ja que no només no et deixen escoltar els possibles perills al teu al voltant, sinó que poden tenir fatals conseqüències.


Comentaris

envia el comentari