Un jove mor després d'intentar tenir relacions sexuals amb una anaconda

La víctima va intentar penetrar a l'animal i va morir asfixiat
David Brown va morir després de practicar sexe amb la seva anaconda | Cedida

Un jove de 22 anys ha mort a Florida després d'intentar mantenir sexe amb una anaconda. Segons recullen diversos mitjans de comunicació com 'Telecinco', un amic de David Brown, la víctima, va alertar a les autoritats i als serveis mèdics després de trobar-lo despullat i embolicat per la serp. No obstant això, res es va poder fer per la seva vida: l'havia asfixiat. Tal com apunta l'informe forense, el jove presentava una «erecció completa» i havia penetrat els genitals de l'animal, raó per la qual també les autoritats havien necessitat diverses hores per aconseguir separar a la víctima de l'animal.

Segons va relatar el seu amic, David tenia diverses mascotes perquè des de sempre li havien agradat els animals: gossos, gats, taràntules, serps, escorpins, tortugues i fins i tot un cèrvol salvatge a qui descrivia com un animal «molt calent». «Sempre em va dir que no feia mal a ningú i que els animals estimaven el sexe tant com els humans, que era una cosa consensuada. Qui sóc jo per jutjar?», explicava l'amic, que a més va confessar que en una ocasió el va convèncer per fer un trio amb un pastor alemany.

 

Pel que sembla, el jove ja havia patit ferides en altres ocasions a causa de les seves pràctiques zoofíliques. Fa uns mesos, Brown va acudir a una sala d'urgències perquè havia practicat sexe amb un hàmster domèstic que «li va perforar accidentalment l'anus i va mastegar la seva via intestinal». Encara que va haver de ser intervingut perquè va patir una forta hemorràgia interna a conseqüència d'això, va tornar a la càrrega dos mesos després. «Ell va estimar als animals des que era molt petit, no m'agradava molt aquesta serp però em va assegurar que no era perillosa», comentava la seva mare, entre llàgrimes, sense poder donar crèdit al succeït.Comentaris

envia el comentari