Un jutge condemna a TMB a pagar 74.000 euros a un jove que va perdre una cama a una estació

Els fets van tenir lloc el 2013 quan un barceloní de 31 anys que tornava de festa va perdre la cama mentre jugava perillosament amb els seus amics

Línia 5 de l'estació de l'Hospital Clínic de Barcelona. | Metro de Barcelona

 

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha estat condemnat per un jutjat d'instrucció a indemnitzar amb 74.000 euros a un jove que va perdre la cama a una estació de metro. Els fets es van produir el 2013, a l'estació de l'Hospital Clínic, quan l'afectat tornava de festa amb els seus amics i van començar a donar-se empentes i puntades de peu. Tal i com informa 'Nació Digital', el violent joc va acabar amb l'extremitat del jove amputada quan la cama li va quedar encallada entre les rodes del tren que tot just sortia de l'estació.

El jutge que ha portat el cas ha considerat que la responsabilitat va ser tant del jove com de TMB. En primer lloc, perquè l'afectat va jugar de forma perillosa a l'andana de l'estació sabent els riscos que comporta. I en el cas de l'empresa pública, el jutge considera que l'estació no disposava dels elements de seguretat necessaris per impedir o reduir l'impacte de l'accident. Per aquest motiu, ha considerat parcialment la demanda presentada pel jove i condemna a TMB a indemnitzar-li amb 74.000 i fer-se càrrec del 25% del cost de les pròtesis que necessiti l'afectat durant la seva vida.


Comentaris

envia el comentari