Un militar es retroba amb el seu gos després de tres anys

L'animal estava entrenat per detectar explosius i va ser el fidel company d'aquest jove a Afganistan

Un militar es retroba amb el seu gos | Instagram

Vance McFarlan és un especialista militar nord-americà que va ser enviat a la guerra al gener de 2012. Allà va trobar el seu millor company, un gos anomenat Ikar entrenat per detectar explosius. Treballaven junts cada dia a la carretera amb diferents pràctiques. El militar va trobar en l'animal un company de quatre potes inseparable. «Tenir un gos amb tu en el desplegament és gairebé com tenir un trosset de llar» confessa Vance.

 

Al terminar la misión en Afganistán, sus caminos se separaron. El perro fue enviado a un contratista privado que aseguró darle un trabajo pero resultó ser falso. Ikar fue enviado a una perrera dónde vivió una realidad muy distinta a la esperada. Estuvo abandonado durante 17 meses. Fue en ese momento cuando la Operación de Rescate K9, encargada de dar una nueva oportunidad a perros que ya no trabajan en el ámbito militar. Desde esta organización tenian claro cual era el mejor destino para este animal. 

Van contactar amb Vance per explicar-li la situació que havia viscut el seu company i el militar no va dubtar ni un segon i ho va adoptar immediatament. Després de tres anys separats, Vance i Ikar es van retrobar i semblava com si mai s'haguessin separat. Vance va trobar la seva llar en aquest fidel amic de quatre potes.


Comentaris

envia el comentari