ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Un mosso torna un gos perdut a la seva propietària després d'haver-lo acollit i cuidat

Va trobar a la propietària del 'Pepe' a través de les xarxes socials

Mosso d'Esquadra amb el gos i la seva propietària | Mossos d'Esquadra

La Cristina va perdre el seu gos el passat 30 de gener mentre passejava pel barri de Poblenou de Barcelona i el Carles, l'agent dels mossos que el va acollir a comissaria, se'n va fer càrrec a casa seva fins que la investigació el va portar a trobar la propietària de l'animal. Durant el dia de la desaparició, la propietària del Pepe es va passar la nit buscant-lo i difonent la seva desaparició a les xarxes socials. Aquella mateixa nit, cap a les 22.00 hores, una persona va portar a la comissaria de mossos d'Horta-Guinardó un gos que s'havia trobat pel carrer. Estava perdut, desorientat i molt espantat.

El Carles va ser el mosso que va atendre'l, el va agafar i li va fer companyia durant el seu torn de treball. També va donar-li alguna cosa per beure i menjar i el va tapar amb una jaqueta perquè no tingués fred. Com que no va aparèixer el propietari, l'agent va mirar si portava algun xip identificador o si algú havia denunciat la seva desaparició però no va ser el cas. Passades les hores, en plegar del seu torn, el gos es va posar trist en veure'l marxar i és per això que va decidir emportar-se'l a casa, esperant igualment rebre aviat notícies del seu propietari.

El Carles va seguir investigant per trobar el propietari del gosset a les xarxes socials i va ser a través de Facebook que va trobar la publicació de la seva propietària anunciant la pèrdua. La fotografia de la publicació demostrava que el Pepe era el gos d'aquella noia. Tot seguit, l'agent es va posar en contacte amb la Cristina i van confirmar que es tractava del mateix gos. Finalment, la Cristina i la noia el va passar a recollir per la comissaria de Sabadell. Tot i no poder ser-hi present, els agents de Sabadell li van explicar al Carles que la retrobada va ser molt emocionant. 


Comentaris

envia el comentari