ÚLTIMA HORA

🚨 Evacuen d'urgència una fàbrica que produeix la vacuna d'AstraZeneca al Regne Unit

Un nou testimoni apunta al fet que Diana Quer va desaparèixer fortuïtament

Una jove de Riveira va tenir una estranya experiència amb un home la mateixa nit en què va desaparèixer Diana

Diana Quer va desaparèixer el passat 22 d'agost | Archivo

Durant els últims dies la policia compta amb un nou testimoniatge en el cas de Diana Quer. La jove va desaparèixer el passat 22 d'agost i des de fa un temps els investigadors treballen amb la suposició que la desaparició de la jove va ser un acte fortuït, i no premeditat com s'havia pensat al principi. Ha estat aquest canvi en la recerca el que ha fet que aparegui una nova testimoni. Concretament una jove de Riveira ha explicat als agents que ella mateixa va viure una experiència molt estranya aquella mateixa nit amb un home desconegut.

La noia que també tornava d'una festa en una localitat propera juntament amb un amic va patir una avaria al mig de la carretera i va haver de trucar al servei d'assistència. Llavors, un home desconegut la va portar fins al seu lloc de residència. Segons informa el 'Diario de Arousa', després que l'home deixés la jove a casa seva va començar a intercanviar missatges amb ella per demanar-li instruccions sobre com tornar. L'interlocutor li va anar descrivint els llocs per on estava passant. Quan el professional que els va portar fins a Riveira li va dir que acabava de veure un rètol que posava A Pobra do Caramiñal. Ella li va respondre que anava bé i que van deixar d'intercanviar-se missatges, ja que la jove es va ficar al llit.Mentre la noia dormia, l'home va seguir enviant-li missatges. La jove assenyala que en el seu contingut, com en la conversa que van mantenir durant el viatge fins a Riveira, gairebé no va deixar de fer-li proposicions, després de començar a dir-li que era molt maca i agradable. Quan es va atabalar, la noia va bloquejar l'home a WhatsApp i es va oblidar del tema.

Fa uns dies, i després de saber que la desaparició de Diana Quer podria ser fortuïta, la noia va recordar tot aquest incident i va decidir informar les autoritats. La descripció de la persona que va donar aquesta jove es podria adaptar a la de la persona a qui Diana Quer fa referència quan li envia un missatge a un amic de Madrid dient-li «m'estic acollonint».


Comentaris

envia el comentari