MÉTEO ESPECIAL:

Catalunya en alerta per una perillosa gota freda

Un nou testimoni assenyala l'agent detinguda pel crim de Foix

Les filles de la detinguda van veure a la seva mare tacada de sang i ho van explicar a la parella del seu pare, que ho ha declarat a la jutgessa
Els Mossos d'Esquadra investigant el pantà de Foix. | CatalunyaDiari.cat

 

La Fiscalia ha citat a declarar a l'actual parella de l'exmarit de Rosa P., amb qui la detinguda té dues filles petites. La dona s'ha presentat davant la jutgessa per relatar els fets que havien presenciat les nenes el dia que es va cometre el crim. La seva mare «va pujar al pis de dalt amb la roba tacada de sang, se sentia soroll i van veure algú que no era Pedro», la víctima, explica. Segons informa 'La Vanguardia', la dona relata que les filles de l'acusada estaven a la seva habitació a la planta de dalt del xalet quan va arribar la seva mare, Rosa P, tacada de sang, i va dir-los que no es moguessin d'allí. La policia sospita que poc abans, la detinguda, o bé l'altre agent acusat, Albert L., havien assassinat a Pedro R, i havien traslladat el seu cos al maleter del cotxe proper al pantà de Foix.

La investigació se centra en el lloc del crim per trobar pistes tot i que fins ara no hi ha hagut sort. El passat diumenge, 14 de maig, els Mossos d'Esquadra van practicar un registre al domicili de la detinguda per tal de trobar alguna prova. La policia va estar gairebé dotze hores rastrejant l'habitatge per tal d'esclarir com s'hauria comès el crim de l'agent que va aparèixer el 4 de maig calcinat dins un cotxe en un camí a tocar del pantà del Foix, a Castellet i la Gornal.

 

Durant l'exposició dels fets que va fer Rosa P. davant la jutgessa, va reconèixer que va encobrir el crim. Segons l'acusada, va ser Albert L. qui va assassinar a la víctima i va amenaçar de matar a les seves filles si no l'ajudava a amagar el cos. No obstant això, l'altre detingut assegura que va ser tot el contrari i que ell va accedir a ajudar-la, ja que mantenien una relació sentimental.

🔴 Ara pots rebre els avisos del tall de carreteres al teu correu. Fes clic aquí!

Comentaris