Un pare català denuncia que la seva filla està segrestada a Rússia

Concretament, el pare resideix a la localitat de Blanes

Carlos Salgado, de 48 anys, és un pare d’origen argentí, tot i que resideix a la localitat de Blanes, que assegura que la seva exparella de 45 anys i d’origen rus, es va emportar a la seva filla el dia previ al judici, on justament s’havia de determinar la custòdia de la nena. Concretament, el judici estava fixat pel dia tretze de desembre, tal com explica Nació Digital.

Segons el protagonista, la seva exparella té segrestada a la seva filla de vuit anys a la ciutat de Sant Petersburg, a Rússia des del passat mes de setembre quan s’estava a punt de portar a terme el judici. A més, Salgado afirma que la seva exparella incompleix la llei des del passat gener quan no complia de cap forma el règim de visites establert. Segons ells, aquest règim li permetia veure la nena la meitat del temps i fixava una pensió que tal com explica Salgado, «mai he deixat de pagar».

L’acord de separació exigia que Elmira K. se’n fes càrrec els dilluns i els dimarts de la nena, mentre que el pare ho feia dimecres i dijous. Els divendres corresponia cada setmana a un diferent, segons qui tingués la custòdia de la nena aquell cap de setmana. En aquest cas, Salgado explica que la seva exparella no portava a la seva filla a l’escola ni els dimecres ni els dijous per tal que el pare no la pogués recollir.

Després de tot això, Salgado ha carregat contra els òrgans judicials, ja que ell mateix va denunciar quines eren les intencions de la mare de la nena de vuit anys, però no va fer res ningú. Segons ells, va demanar en diverses ocasions que no deixessin sortir a la seva filla del país, però els jutjats no van fer ni cas. L’home explica que ha presentat diverses denúncies i que aquestes es poden trobar en el seu propi blog d’internet anomenat «carodisalgado». En aquest blog, el pare explica i alerta dels plans que té la seva exparella per marxar al seu país amb la seva filla. A més, assegura que en cap cas va donar permís a què la petita es fes el passaport per poder viatjar a cap lloc. A més, segons explica Salgado, la seva exparella va intentar manipular a la nena, convencent-la de què la germana de Salgado era dolenta, i per aquest motiu, la nena i el pare es van barallar.

Cal destacar que després que els Mossos d’Esquadra investiguessin, es va poder saber certament que la mare havia agafat un vol cap a Roma el dia dotze, just abans del judici. Actualment, el jutjat d’Arenys de Mar es farà càrrec de la situació. Per això mateix, el protagonista ja ha començat a buscar més proves per reunir tota la informació necessària i presentar-la per fer el requeriment que correspongui. Tot i això, el pare continua lluitant dia rere dia per trobar les proves suficients i aconseguir que la seva filla torni al seu costat.


Comentaris

envia el comentari