Un pare i una filla s'enamoren i tenen un bebè

Tenen una relació des de fa tres anys

Cristino y Sara | Crónica Balear

«El meu major delicte ha estat enamorar-me» confessa aquest pare de Mallorca. Està parlant de la seva filla, amb qui manté una relació des de fa tres anys. No només això. També tenen una filla en comú d'un any, de qui és el seu propi avi. Cristino té 37 anys i Sara 19. El progenitor adverteix que és difícil d'explicar i complicat d'entendre, segons informa El Español. El drama familiar sorgeix perquè la parella, pràcticament, no coneix a la petita. Sara només la pot veure una hora a la setmana. Cristino mai.

Quan els pares de Sara es van separar, ella va decidir viure amb ell i, al cap d'un temps, van començar la seva relació sentimental. Quan l'hi van explicar a la seva mare, ella va denunciar l'ex marit per abusar d'una menor d'edat, al que la jove va respondre dient que les trobades havien estat voluntaries. Cristino determina que «hauria d'haver fet les coses una mica millor, però de l'única cosa que em penedeixo és d'haver-li-ho explicat».

El judici en el qual Sara reclama que li retornin la custòdia de la seva filla s'ha celebrat aquest divendres a Palma. Ha quedat vist per a sentència però es destaca el fet que mare i filla podran estar juntes si Cristino s'allunya de l'entorn de la menor. Sara, en aquest sentit, determina que «l'important és la seva filla, la meva filla».
 


Comentaris

envia el comentari