IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un policia suec denuncia a les xarxes socials la delinqüència dels immigrants

A Suècia, després de 40 anys de multiculturalisme, el crim violent ha augmentat un 300% i les violacions un 1472%

Peter Springare | Facebook

El policia suec Peter Springare ha esclatat a les xarxes socials criticant molt durament el sistema multicultural del seu país, malgrat ser una cosa políticament incorrecta i que molt pocs tenen valor de fer. A Suècia, segons apunta l'investigador criminal d'Örebro, amb més de 47 anys d'experiència els serveis públics estan en una situació precària, però ningú no s'atreveix a dir per què encara que, assegura, tothom ho sap.

En un comentari que va deixar en el seu compte de Facebook, segons informa Actuall, va parlar dels casos en què havia treballat aquesta setmana: violacions, robatoris, extorsions, drogues, violència contra la policia, maltractaments, etc. Els presumptes autors d'aquests delictes tenien noms com Ali, Mohammed o Mahmood, que es repeteixen «una vegada i una altra», i provenen de països com l'Iraq, Turquia, Síria, Afganistan, Somàlia, de religió musulmana. Springare critica a que «aquests crims ocupen el nostre temps al 100%. Així ha estat com en els últims 10-15 anys».

El missatge de seguida es va fer viral, tot i que el policia veterà ha hagut de sentir comentaris que el titllen de racista, als quals ell ha respost: «si no es pot discutir el problema de la delinqüència entre els immigrants sense atribuir la propaganda racista, estem molt malament aquí fora». El suec afirma que l'única cosa que fa és negar-se a acceptar la situació de perillositat que viu Suècia, on després de 40 anys de multiculturalisme el crim violent ha augmentat en un 300%, mentre que les violacions s'han disparat un 1472% passant de 421 casos en 1975 a 6.620 en 2014, segons les dades de l'Institut Gatestone.

Un grup de radicals musulmans cremant una bandera sueca. | Cedida
 

 

Springare es mostra realment «preocupat pel crim a Suècia i pels criminals immigrants, que sobrecarrega el nostre sistema de justícia» i assegura que el problema és que «ningú vol parlar d'això». El suec conclou dient que han de trobar una solució al problema perquè, segons diu: «quan no es fa, som els policies els que presentem aquestes recerques amb el risc de ser considerats xenòfobs o racistes [...] Una vegada més, es tracta dels delinqüents immigrants. No es tracta dels sol·licitants d'asil», titlla.


Comentaris

envia el comentari