Un presumpte assassí fugat de Portugal podria estar a l'Estat

S'ha alertat a la Guardia Civil sobre Pedro Días
Pedro Días, el presumpte autor dels fets | Hoy
 

Pedro Dias és sospitós de dos crims en Aguiar dóna Beira, Portugal. El país veí ja ha alertat a la Guàrdia Civil que podria trobar-se prop de Salamanca. Portugal ha enviat als cossos de seguretat de l'estat tota la documentació, fotos i dades sobre el presumpte autor de la mort de dues persones i de ferir a uns altres en diversos tirotejos.

 

El sospitós de 44 anys es busca des de dimarts passat després de disparar a dos agents de la Guàrdia Nacional Republicana (GNR), causant la mort d'un d'ells, en un control de carretera en Aguiar dóna Beira, a 90 km de Salamanca. Després d'això es va donar a la fugida usant el cotxe oficial de la policia, on va ficar a l'agent mort en el maleter i va disparar a l'altre al costat del vehicle, ferint-li de gravetat.

Des del lloc va deixar el cotxe, va caminar per la carretera en direcció a la ciutat de Viseu i una vegada allí, va parar un cotxe, va disparar als seus ocupants i els va robar el cotxe. La parella era veïna de Palhais, poble de la comarca de Trancoso, propera a Salamanca. L'home, Luis Pinto, de 29 anys, va ser trobat per la GNR sense vida. La seva companya, Liliane Mara, de 26 anys, està hospitalitzada en situació crítica.

Ara se sospita que Pedro Dies pot estar per les zones en les quals la seva família tingui pertinences. També es vigilen els aeròdroms de tot Portugal, ja que se sap que el sospitós sap pilotar avions.

Comentaris