Un professor dóna una lliçó als seus alumnes amb aquest motivador vídeo

Pretén ajudar-los a afrontar la seva vida amb una major motivació i estudiar per sortir preparats al mercat laboral

Pablo Poo és un professor de Llengua i Literatura d'ESO que ha decidit penjar un vídeo a internet per intentar donar una lliçó als seus alumnes, als quals els hi diu «dropos» perquè no volen estudiar. El vídeo pretén ser un missatge motivador perquè els joves s'esforcin més a les seves classes, lliurin els treballs a temps i estudiïn durant els anys que cursin l'ESO, per poder encarar la resta de les seves vides amb preparació. El vídeo, del que recomanem a tothom fer-li un cop d'ull, acaba dient que «hi ha una vida meravellosa molt més enllà del que vosaltres us penseu. I només es pot guanyar amb esforç».

En el vídeo, el professor els explica que «la vida és una putada, la vida no t'espera. No sabeu gens de la vida. La vida no et fa recuperacions. La vostra única obligació és estudiar i no ho feu. Vosaltres arribeu a casa i teniu el vostre menjar. Els vostres pares us compren la roba. Paguen fins i tot les vostres festes alcohòliques. Però és que la vida no és aquesta bombolla en la qual vosaltres viviu durant els quatre anys de l'ESO», però aviat comença a dedicar-los missatges en els quals destaca que «el vostre problema no és de capacitat, és d'esforç. Sou uns dropos. Us ho dic cada dia, no és que no pugueu, és que no voleu».

El professor ha sorprès també per posar-los diversos exemples als seus alumnes de per què han d'estudiar i preparar-se. Alguns alumnes asseguren que no necessiten estudiar perquè volen ser perruquers, o que no necessiten saber d'història o de literatura perquè no van a treballar d'això. El professor els respon al vídeo: «Imagina quan surtis d'aquí». 


Comentaris

envia el comentari