IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un restaurant xinès acusat de servir peus humans a Itàlia

Un dels seus cambrers ha publicat la imatge a Instagram

Imatge que va pujar el cambrer a Instagram. | Cedida.

Un restaurant xinès ha estat acusat de servir peus humans després que un dels seus cambrers publiqués aquesta imatge tan espantosa en una de les xarxes socials, més concretament Instagram. La foto mostra el que semblen dos peus separats i parcialment descomposts en un bol o una caixa blava.

Cal destacar que aquesta foto va aparèixer després que un dels clients del restaurant, de procedència eslovena, fora amb els seus amics al restaurant situat a Pàdua, al nord d'Itàlia i va demanar per menjar la delicadesa xinesa anomenada potes d'ós. El cambrer, que no va ser nomenat en els informes, afirma que la seva imatge dels peus humans eren realment peus d'ós, concretament, els que més tard van ser servits a l'eslovè i els seus amics, tal com explica Daily Mail. Després de veure la inquietud i preocupació de la gent en les xarxes socials, un client italià regular va informar a les autoritats.

La policia i els funcionaris de normes alimentàries van inspeccionar el restaurant i van trobar 25 quilos de carn i peix congelat amb un origen molt dubtós. A més, van trobar brutícia i greix en els refrigeradors, en els sòls i al forn. Segons informen fonts policials, es va comprovar que els paquets de potes de granota i carn de cranc estaven caducades. La policia ha consultat un patòleg forense per revelar l'origen de la imatge i encara estan investigant la procedència. La situació legal del restaurant i si segueix en funcionament no està del tot clar.


Comentaris

envia el comentari