Un sobre amb pols blanca rebut al Santiago Bernabéu obliga a activar el protocol per amenaça química

Finalment, ha resultat ser una falsa alarma

Un sobre que contenia pols blanca sospitosa, que s'ha rebut a les instal·lacions de l'Estadi Santiago Bernabéu ha obligat aquest divendres a activar el protocol per suposada amenaça química, segons han informat fonts de la Prefectura Superior de Policia de Madrid. El sobre ha estat recepcionat a la zona de seguretat de l'estadi del Reial Madrid. Els treballadors han obert la carta i han comprovat que al seu interior hi havia una pols blanca sospitosa.

Cap a les tres de la tarda han alertat a les autoritats del que ha passat i immediatament s'ha activat el protocol per suposada amenaça química amb caràcter preventiu. Fins al lloc s'han traslladat agents de TEDAX-NRBQ de la Policia Nacional, especialistes en intervenció d'artefactes explosius i en emergències de tipus nuclear, així com bombers i agents de la Policia Municipal, que han procedit a acordonar la zona i regular el trànsit.

Els treballadors de l'estadi que han estat sotmesos a un procés de desinfecció després d'haver estat en contacte amb la substància sospitosa per precaució. La pols blanca que contenia el sobre ha estat recollida i enviada a analitzar a un laboratori, encara que en principi no era perillosa. Finalment, ha resultat ser una falsa alarma, i tot ha estat només un ensurt. 


Comentaris

envia el comentari