IMPORTANT i GRATIS:

📱Encara no t'has baixat l'App del Catalunya Diari? A què esperes per saber-ho tot. CLICA AQUÍ, és gratis!

Un 'spinner' explota i fereix de gravetat un nen a la boca

El nen va haver de rebre fins a 30 punts de sutura després de patir l'impacte de les peces de la joguina

El nen va haver de rebre 30 punts de sutura a la boca | Facebook / John Harris

 

Els 'spinners' s'han convertit en la joguina de moda d'aquest estiu i han causat molt de furor entre els nens. El mundialment conegut ‘Fidget Spinner’, és una joguina giratòria, que si ben inicialment pretenia servir d'utensili terapèutic per a infants autistes o que patien TDAH, trastorn per dèficit d'atenció i hiperactivitat, el seu ús s'ha acabat estenent entre tots. No obstant això, es tracta d'una perillosa joguina que ja ha sigut assenyalada per pares i professors pels seus riscos. 

I és que fa unes setmanes, una nena de deu anys va estar a punt de morir ofegada després d'empassar-se una de les seves peces. Però els riscos van més enllà dels perills d'asfíxia, i especialment ara que s'ha posat de moda utilitzar aire comprimit per a aconseguir que giri més ràpid. És el que feia John Harris, un pare nord-americà que ha patit un bon ensurt per culpa d'aquestes joguines. Tal com ell mateix explica a Facebook, el 'fidget spinner' va explotar i les seves petites peces van anar a parar a la cara del seu fill, provocant-li greus ferides a la boca.

Els «spinners» estan causant furor a tot el món . | Facebook

Segons ha explicat, el xiquet va haver de rebre 30 punts en total, 27 en la part superior del llavi i tres en la part interior de la boca. «Ho compartisc perquè ningú tinga la mateixa idea estúpida que jo vaig tindre. Som afortunats que no li haja donat en els ulls, ja que podria haver sigut molt pitjor». Segons pareix, els metges li van explicar que si les peces li hagueren arribat als ulls, probablement el seu fill haguera pogut perdre la vista.


Comentaris

envia el comentari