rtc-config='{"urls": ["https://catalunyadiari.com/rtc_config?h=CANONICAL_URL&key=section_cd"]}'

Catalunya Diari

Telegram : +34 629 74 76 77

E-Mail: info@catalunyadiari.cat

SORTEIG

🥑 Guanya un completíssim lot de productes ECO BonPreu! És molt fàcil!!

NOVETAT

🥗 No et perdis cada dimecres la nova recepta pas a pas de la cuina de sempre al teu correu

Un tauró de dos metres aterreix als banyistes de Mallorca

L'animal estava ferit i va passar per diferents cales fins que, finalment, va ser capturat

 

Un tauró ha sembrat el pànic entre els banyistes aquest cap de setmana a Mallorca. Pel que sembla, l'animal es va acostar fins a la riba de la platja d'Illetes desorientat i va estar nedant per les seves aigües atemorint a la gent que trobava al seu pas. No obstant això, la seva visita va ser breu: «Així com ha entrat ha tornat a sortir», van explicar fonts de l'Ajuntament de Calvià al 'Diari de Mallorca', al que els efectius de Protecció Civil corroboraven que «No ha arribat a estar ni cinc minuts». Malgrat el seu fugaç passeig, va ser suficient per espantar els banyistes i també perquè els més atrevits aconseguissin fer-li una fotografia.

L'animal, una tintorera de dos metres de longitud, no va atacar a ningú i la seva presència fins i tot va passar inadvertida per als banyistes més despistats. Segons 'Mundo Deportivo', Protecció Civil va buscar-lo en llanxes però no va aconseguir trobar el tauró, que posteriorment va nedar també entre les platges de Cala Nova i Cala Major. D'altra banda, es tracta d'una espècie que excepte en casos que estiguin malalts o desorientats s'acosten tant a la riba. L'animal va ser finalment capturat al voltant de les cinc de la tarda, i segons l'equip de Rescat de Palma, Aquarium, «aquest diumenge ha estat la cinquena vegada que l'animal ha intentat acostar-se a la costa mallorquina».

 

 

Tal com recullen en un comunicat: «Després d'una minuciosa valoració per part dels experts, s'ha detectat un ham clavat a la boca del tauró, la qual cosa ha provocat a l'animal danys irreversibles». Segons la Conselleria de Medi Ambient, Agricultura i Pesca, l'equip de Rescat ha treballat al costat de l'Equip de Socorristes de l'Ajuntament de Palma i Protecció Civil de Calvià en la seva captura, després de la qual van decidir practicar l'eutanàsia a l'animal «amb la finalitat de no allargar el patiment innecessari del peix» i per a això «se li ha aplicat l'eutanàsic amb la finalitat de minimitzar el dolor, estrès i procurar-li una mort digna a l'animal», informa 'El Mundo'.

Clica aquí per rebre les últimes notícies d'actualitat. Gratis al teu mòbil!

🍅 Ets un apassionat de la cuina? Subscriu-te gratis al butlletí per rebre la recepta de la setmana al teu correu!

Comentaris