Un testimoni contradiu la versió de la noia que suposadament va ser agredida per la Manada

Les seves declaracions afegeixen més contradiccions al relat

«La Manada» | Público

El cas de la suposada agressió sexual de la Manada —el grup de nois que va agredir una noia durant els Sanfermines a Pamplona— a una jove de 21 anys de Pozoblanco, Andalusia, encara segueix viu. Aquest dimarts ha declarat un testimoni que ha contradit algunes de les argumentacions de la jove, posant l'accent en què ella volia anar-se'n amb els nois.

Segons relata el testimoni, la noia havia arribat a les festes de Torrecampo amb un altre vehicle, però finalment va decidir, sense ser forçada, a tornar amb els quatre nois. Destaca que per aquest motiu ell va haver de tornar en un altre cotxe que anava darrere, per la qual cosa van arribar a Pozoblanco «en un interval de cinc minuts». Pel que fa a l'arribada, explica que no va baixar en un descampat semi nua, sinó davant de la casa d'un dels membres del grup i vestida.

Les declaracions d'aquest últim testimoni, dels vuit que ja han passat pel jutjat de Pozoblanco, afegeixen més contradiccions al cas, les quals ja havien destacat els advocats de la defensa després de les dues aparicions de la noia en els jutjats. En aquest sentit, destaquen que «la frase que més ha posat en relleu és que no recorda res i ha demostrat una memòria selectiva».


Comentaris

envia el comentari