YOUTUBE:

🎥Els millors vídeos i directes al canal de Youtube de CatalunyaDiari. ➡Segueix-nos GRATIS punxant aquí. T'ESPEREM!

Una avaria interromp la circulació de metro entre les estacions de Paral·lel i Liceu de la línia 3

S’ha habilitat un servei especial d’autobús entre aquest parades

ACTUALITZACIÓ 09.35 hores | Restablerta la circulació de trens entre les estacions de metro de Paral·lel i Liceu de la línia 3

La circulació a la línia 3 del metro s'ha restablert cap a un quart de deu del matí entre les estacions de Paral·lel i Liceu, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). La circulació de trens en aquest tram s'havia hagut d'interrompre per l'avaria d'una plataforma elevadora que s’utilitza en les obres de remodelació en les obres de remodelació de l’estació de Paral·lel.

Una avaria tècnica ha obligat aquest divendres, 23 de juny, al matí a interrompre la circulació de metro entre les estacions de Paral·lel i Liceu de la línia 3, segons ha informat Transports Metropolitans de Barcelona (TMB). Concretament, s'ha avariat una plataforma elevadora que s’utilitza en les obres de remodelació de la parada de Paral·lel. La màquina està situada en una andana i ocupa parcialment la zona de trànsit de trens, però no s’ha pogut retirar per començar el servei amb normalitat. Per aquesta raó, des de les cinc del matí s’ha establert el funcionament parcial de la línia en dos sectors: de Zona Universitària a Paral·lel, d’una banda, i de Liceu a Trinitat nova, de l’altra.

Mentre el personal de l’empresa constructora i de Metro treballa en la resolució de la incidència, s’ha habilitat un servei especial d’autobús entre aquestes dues estacions. Segons TMB, la incidència s'està comunicant amb els usuaris mitjançant megafonia, indicadors lluminosos, empleats situats a les estacions, l'aplicació TMB App, el web corporatiu i les xarxes socials.


Comentaris

envia el comentari