EN DIRECTE

⚠ Alerta màxima a Catalunya pel fort temporal de vent

Una dona de Calella denuncia que uns ocupes l'amenacen i l'agredeixen a la seva pròpia casa

La propietària del pis no els vol renovar el contracte d'habitació

La vida d'Aurora González Germán és un infern des de fa gairebé dos anys. Segons informa 'La Vanguardia', la propietària d'un pis a Calella se sent amenaçada a la seva pròpia casa per uns ocupes que es neguen a complir un contracte que va finalitzar el novembre. Tot va començar fa un any i mig quan González, una dona divorciada d'uns 60 anys, li van diagnosticar un tumor cerebral, fet que la va obligar a deixar la seva feina de psicopedagoga i tenia dificultats per pagar el pis de 120 m² al centre de Calella i un altre de lloguer a Barcelona.

Aleshores, va decidir llogar una habitació del seu pis per subsistir, però no s'imaginava que acabaria sent un calvari. Primer un jove matrimoni marroquí li pagava 270 euros a canvi de l'habitació, la cuina, Internet i totes les comoditats. Poc després, va llogar una altra habitació a un jove guineà que havia d'enviar diners a la seva família i que se li havia mort el seu fill petit, firmant en els dos casos un contracte d'un any. Gràcies a aquests ingressos la situació econòmica de l'Aurora va millorar i, ja recuperada de l'operació, va trobar una nova feina i va decidir no renovar el contracte de lloguer, ja que havia experimentat alguns problemes de convivència.

ATENCIÓ: Nou servei del Catalunya Diari. Ara t'enviem les notícies de la teva província o ciutat, totalment gratis al mòbil. Fes clic aquí i prova-ho! T'encantarà!

 

Quan va avisar els llogaters que havien de marxar perquè tenia la intenció de vendre la casa i anar a viure amb la seva família del Vallès Occidental, s'hi van negar i van començar a insultar-la, amenaçar-la i agredir-la, arribant a l'extrem d'arrencar els fogons per impedir que pogués cuinar i defecant a la dutxa per evitar que pogués rentar-se. Ara el cas està en mans de la Policia Local de Calella, perquè tant una part com l'altra van interposar denúncies creuades.